دستور پخت سوفله ماهی

حسین حامی زاده حسین حامی زاده
66 بازدید
پخت سوفله ماهی - دستور پخت سوفله ماهی

نحوه پخت سوفله ماهی جنوبی

پخت سوفله ماهی - دستور پخت سوفله ماهی

مواد لازم

مواد لازم مقدار
ماهی شیر ۱ کیلو گرم
تن ماهی ۱ کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده ۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

دستور پخت سوفله ماهی

ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.

ماهی ها را کف ظرف بچینید.

در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.

ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

دسته بندی دستورپخت
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه آنلاین ماهی فروشی در راستای خدمات رسانی به هموطنان عزیز فعالیت خود را در زمینه تأمین آبزیان دریایی و ارسال آن بدون واسطه به تمام نقاط کشور آغاز به کار نموده است.

در خبرنامه ماهی فروشی عضو شوید
سبد خرید
No products in the cart.
ورود به سایت