
میگو پلو
مواد لازم برای ۲ نفر↓
- میگو ۲۰۰گرم
- برنج ۲پیمانه
- پیاز ۱عدد کوچک
- سیر ۲حبه
- پیازچه کوچک ۲عدد
- گشنیز ۲قاشق
- جعفری ۲قاشق
- نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری جنوبی، هل، زیره، آویشن
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا میگو ها را با فلفل سیاه پرک، رزماری تازه، پیاز خلال شده ، سیر له شده و کمی آب لیمو تازه از شب قبل مزه دار میکنیم.
- جعفری و گشنیز رو سرخ میکنیم.
- پیاز، پیازچه و سیر را کمی تفت میدهیم و به سبزیجات اضافه میکنیم.
- میگو ها را به موادمون اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
- سپس زعفران و ادویه ها را اضافه میکنیم.
- نصف لیوان آب به میگو ها اضافه میکنیم و میگذاریم بپزد تا آبش بخار شود.
- برنج را بعد از آبکشی به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد.